Rudus on mukana Yhdyskuntatekniikan näyttelyssä Jyväskylässä 10.-11.5.2017. Tule tapaamaan Ruduksen asiantuntijoita ja keskustelemaan Ruduksen ratkaisuista liittyen rakennusprojektiisi. Ruduksen osastolla pääset tutustumaan uutuustuotteisiin: Piano-pihalaatta sekä rustikko-muurikivi, L-tukimuurielementti, Betoroc-murske ja BetoPlus-palvelu. Ruduksen tuotteet ja asiantuntijat löydät osastolta C267.

 

Näyttelyn yhteydessä järjestetään YT17 uutuustuote-kilpailu. Kilpailussa palkitaan tuomareiden valitsema YT17-uutuustuote sekä yleisön suosikkituote, jota näyttelyvieraat voivat äänestää kilpailuehdokkaista ensimmäisenä näyttelypäivänä. Rudukselta kilpailussa on mukana hulevesien hallintaan kehitetty ratkaisu, Hörppö.

 

Yhdyskuntatekniikka-näyttely on ammattilaisten kohtaamispaikka. Näyttelyn toteuttajina on yhdyskuntatekniikan keskeiset järjestöt ja esillä on yli 200 alan yritystä, yhdistystä ja oppilaitosta.

 

 

Jaa SomessaShare on Reddit0Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Google+0Share on Facebook0