Rudus Formento –pihakivillä ja -maisematuotteilla varmistat piha- ja ympäristörakentamisessa onnistuneen, laadukkaan lopputuloksen.

Rudus on valmistanut betonikiviä ja laattoja jo yli 40 vuotta. Valikoimissa on kauniit ja kestävät pihakivet, pihalaatat, reunakivet ja porras- sekä muurikivet niin betonista kuin graniitista valmistettuina. Valikoima on suunniteltu suomalaisiin sääoloihin ja maisemaan sopivaksi.

Erikokoiset, mittasuhteiltaan toisiinsa sopivat kivimallit sekä monet eri väri- ja pintakäsittelyt tarjoavat suunnittelijalle lähes rajattomat mahdollisuudet erilaisiin yhdistelmiin.

Rudus Formento -maisematuotteet soveltuvat kaikkiin ympäristöihin: puistoihin, toreille, kaduille, terasseille, paikoitusalueille, pihoille, harraste- ja leikkipaikoille. Ruduksen tuotteilla ympäristön saa valmiiksi, vaikka tarvittaisiin esimerkiksi luonnonkiviportaita, penkkejä tai betoniporsaita.

Tuotteet täyttävät harmonisoitujen tuotestandardien SFS EN 1338-1343 sekä tuotestandardien kansallisen soveltamisstandardin 7017 vaatimukset, ja ovat näiden standardien mukaisesti CE-merkittyjä.

Ota yhteyttä